Sannheten om Lotte-Marie (Heftet)

usensurert

Serie: Lotte-Marie 1

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 274
Forlag: Feather Books Publishing
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788293539131
Omtale Sannheten om Lotte-Marie
Sannheten om Lotte-Marie, usensurert, er Trude Helén Holes debutroman og første bok i den humoristiske serien om Lotte-Marie. Lotte-Marie er en splittet person. Lotte er vill, nådeløs, frekk og hemningsløs, mens Marie er den pertentlige og korrekte forretningskvinnen, hun som jobber i vinbransjen og er "superselgeren" med den gode nesen.

Lotte-bøkene er Norges morsomme og feminine svar på Varg Veum og Harry Hole. Serien er totalt grenseløs når det gjelder språk, virkemidler og bruk av humor og satire. De ukonvensjonelle bøkene er i følge media og lesere Norges beste innen humor-sjangeren, dog med et underliggende budskap for den skarpe leser.

Hole skriver om fantasier og følelser, kjærlighet og karriere - og om sex, lyster og lidenskap i en tone som fenger begge kjønn. Dette er også en serie om det å sette og bryte grenser, om sårbarhet, lengsel og mot - alt fortalt med mye utleverende humor og selvironi. Hole har en lettbent stil og skriver ufiltrert om selvutvikling og refleksjon, dog med snert i avtrekkeren.

Bøkene leses av både kvinner og menn med sans for humor og kan med letthet leses enkeltvis.

"Kort oppsummert: Friskt språk og mange morsomme bilder og scener. Hole har vel nærmest laget sin egen sjanger med disse bøkene." Jan Ove Ekeberg

Sannheten om Lotte-Marie, usensurert - ble først utgitt av N.W. Damm & Søn Forlag i 2006 og solgte over 6.000 i første opplag. Andre opplag kom i 2009. Boken er nå ute i et tredje og forbedret opplag via forlaget Feather Books Publishing.

Til toppen

Andre utgaver

Sannheten om Lotte-Marie
Bokmål Ebok 2016

Flere bøker av Trude Helén Hole:

Bøker i serien