Operasjon Solnedgang ; Operasjon Påskelilje av Jørn Lier Horst (Lydbok-CD)

Operasjon Solnedgang ; Operasjon Påskelilje (Lydbok-CD)

Serie: Detektivbyrå nr. 2 3-4

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2014
Innleser: Eilertsen, Runa
Spilletid: 1:38
Forlag: Lydbokforlaget
Språk: Bokmål
Serie: Detektivbyrå nr. 2
Serienummer: 3-4
ISBN/EAN: 9788242157638
Alder: 6 - 9
Omtale Operasjon Solnedgang ; Operasjon Påskelilje
Bok 3 og 4 i serien om Detektivbyrå nr. 2! Sammen med sporhunden Åtto er Oliver og Tiril klare for flere oppdrag i småbyen Elvestad.

Operasjon Solnedgang:
Tiril og Oliver er vitner da Nora Bratland holder på å bli påkjørt. De lover å finne fartssynderen før solnedgang. Saken tar en annen vending da de finner ut at bilen er fluktbilen til ranerne av Elvestad sparebank.

Operasjon Påskelilje:
Et verdifullt maleri er stjålet fra en av Elvestads rikeste menn. Den uvanlige tyven var utkledd som en hane under innbruddet, og politiet har arrestert en mistenkt. Men han nekter for å stå bak tyveriet, og maleriet er fortsatt borte. Da gjør Tiril og Oliver et interessant funn utenfor huset hans. Klarer de to detektivene å oppklare mysteriet?

Jørn Lier Horst og Hans Jørgen Sandnes' detektivserie har på rask tid etablert seg som en av våre bestselgende serier for yngre lesere. Jørn Lier Horst skriver spennende og virkelighetsnær krim fra den lille byen Elvestad. I hovedrollene treffer vi barna Tiril og Oliver og hunden Åtto som samler bevis, leter etter sammenhenger og tar opp en tidvis farlig jakt for å avsløre forbrytere.

Til toppen

Bøker i serien