Om Amor og andre demoner (Heftet)

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Kjell Risvik (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 183
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Del amor y otros demonios
Oversatt av: Risvik, Kjell
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205530799
Omtale Om Amor og andre demoner
«Et medfølende, vittig og uforglemmelig mesterverk.» Daily Telegraph En askegrå hund med bles i pannen kom farende gjennom krinkelkrokene på torget den første søndagen i desember.
  
Da en omvandrende kvinne dukker opp på døren til markien av Casalduero og forteller at en rabiessyk hund har herjet i den colombianske havnebyen, benekter han dette, inntil det går opp for ham at datteren Sierva María var en av dem som ble bitt - og den eneste overlevende. Raskt begynner rykter å svirre. Er hun smittet? Og hvorfor lever hun fortsatt?
   
Faren overfalles av dårlig samvittighet for å ha forsømt datteren i en årrekke. Hun er blitt ignorert av foreldrene og oppdratt av slavene. Han tar henne i hus, men hun vantrives og slår seg vrang. På ordre fra biskopen sendes Sierva María til Santa Clara-klosteret, hvor en ung prest skal ta seg av demonutdrivelsen. Men kan han overbevise landsbyen om at det ikke er jenta som trenger hjelp? «Lysende ... Den viser at en av mesterne innen sjangeren fremdeles er i storslag.»
The New York Times
  
«Både nostalgisk og satirisk, en praktfull fabel.»
Sunday Times

Til toppen

Andre utgaver

Om Amor og andre demoner
Bokmål Ebok 2021

Flere bøker av Gabriel García Márquez:

Bøker i serien