Norske tilstander (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 301
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788248926689
Omtale Norske tilstander
Familiedrama, rasisme, vindmøller og et forblåst hjørne på Stadlandet - Lars Lenth er tilbake med et samfunnsengasjert eventyr om norske tilstander.

Advokat Leo Vangen er forelsket. Anita Fostervold fra Stadt virker som alt han har drømt om, men det er før han treffer moren, 84 år gamle Agnes Fostervold - eks-akademiker, rasist og Rolling Stones-fan. Hun driver vindmøllepark på Hoddevik-fjellet og asylmottak i det gamle familiehotellet i Selje. Nå er mottaket tomt. Myndighetene har skrudd igjen krana. Matriarken vil selge både hotellet og vindmølleparken. De skadeskutte barna posisjonerer seg. Men for at salgene skal gå i orden, må Agnes Fostervold først kvitte seg med den afghanske familien i kjelleren, og leieboeren i steinbua på nabotomta - en lite samarbeidsvillig mann i bar overkropp og gul sydvest som kaller seg Even.

«forfriskende samfunnssatire... proppfull av svart humor, ironi, forviklinger og særpregede karakterer. Dette er boken for deg som vil humre og føle deg smart samtidig.»
Dagens Næringsliv

Til toppen

Andre utgaver

Norske tilstander
Bokmål Innbundet 2020
Norske tilstander
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Norske tilstander
Bokmål Ebok 2020

Flere bøker av Lars Lenth: