Lasaruseffekten av Tom Egeland (Lydbok-CD)

Lasaruseffekten (Lydbok-CD)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2017
Innleser: Hivju, Erik
Spilletid: 13:45
Forlag: Lydbokforlaget
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788242173676
Omtale Lasaruseffekten
I den syvende thrilleren om Bjørn Beltø, «Lasaruseffekten», gyver den underfundige, albino arkeologen løs på sitt hittil største og mest spektakulære mysterium: Hva skjer egentlig med oss når vi dør?
Boken åpner med Beltøs leting etter et babylonsk-egyptisk oldtidsverk kalt De dødes bok. Men han er ikke den eneste som jakter på det mystiske manuskriptet. En farlig munkeorden er villig til å gå langt for å stanse ham. Samtidig er medisinske forskere i USA i ferd med å avdekke hva som skjer med oss etter døden. Er det faktisk mulig at sjelen vår lever videre når kroppen er død? Det topphemmelige forsknings.prosjektet har fått kodenavn Lasaruseffekten. Beltø avdekker snart en skremmende sammenheng mellom De dødes bok og Lasaruseffekten.
Tittelen henter inspirasjon fra den bibelske legenden om Lasarus, som Jesus vekket til live etter fire dager i graven: «Lasarus, kom ut! ropte Jesus høyt. Da kom den døde ut, med liksvøp rundt hender og føtter og med et tørkle bundet over ansiktet.» - Johannesevangeliet, kapittel 11

Til toppen

Andre utgaver

Lasaruseffekten
Bokmål Innbundet 2017
Lasaruseffekten
Bokmål Ebok 2017
Lasaruseffekten
Bokmål Heftet 2018
Lasaruseffekten
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017

Flere bøker av Tom Egeland: