Kaninjegeren (Lydbok-CD)

Forfatter:

Henning J. Gundersen (Oversetter)

Sveriges utenriksminister blir myrdet i sin luksusvilla. Joona Linna sitter i fengsel, og smugles ut for å bistå i den heseblesende jakten på Kaninjegeren.

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2016
Innleser: Strøm, Haakon
Spilletid: 16:23
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Kaninjägaren
Oversatt av: Gundersen, Henning J.
ISBN/EAN: 9788202528782
Kategori: Nordisk krim og Hardkokt krim
Omtale Kaninjegeren

Sex, løgn og barnerim

Sveriges utenriksminister blir myrdet i sin luksusvilla. Joona Linna sitter i fengsel, og smugles ut for å bistå i den heseblesende jakten på Kaninjegegeren.

Sofia skal bli sykepleier, og sper på studielånet med eskortetjeneste. I kveld befinner hun seg i en luksusvilla i Stockholm. Sveriges utenriksminister kjøper sex, og ikke en hvilken som helst sex. På vei opp til soverommet skjønner Sofia at hun er dopet ned, men rekker å skimte noe ute i den mørke augustkvelden. Et menneske med en merkelig hodeform? Et ufyselig dyr? Noen timer senere er SÄPOs Saga Bauer på vei til utenriksministerens villa. En maskert skikkelse har startet sitt oppdrag med å langsomt drepe sitt første offer. Sofia er blodig, forslått og i sjokk, men husker hva skikkelsen sa idet han henrettet ministeren: Nå kommer helvetet til å sluke dere alle …

Til toppen

Er du sart, følsom og lettskremt, er ikke dette noe for deg. For oss viderekomne krimlesere, er Lars Kepler en fryd å lese.
VG

Andre utgaver

Kaninjegeren
Bokmål Ebok 2016
Kaninjegeren
Bokmål Lydbok MP3-CD 2016
Kaninjegeren
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016
Kaninjegeren
Bokmål Heftet 2017

Flere bøker av Lars Kepler: