I løse luften (Innbundet)

Forfatter:

Toril Hanssen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 391
Forlag: Vigmostad Bjørke
Språk: Bokmål
Originaltittel: Thin air
Oversatt av: Hanssen, Toril
ISBN/EAN: 9788241910418
Omtale I løse luften
En vennegjeng fra London reiser til Unst, den nordligste av Shetlandsøyene, for å feire bryllup. Sent på kvelden forsvinner den ene av dem, Eleanor, tilsynelatende i løse luften.

Dagen etter får Eleanors venninne Polly en epost som ser ut til å inneholde Eleanors selvmordsbrev. Så dukker liket hennes opp, i en liten innsjø nær klippekanten.

Etterforskerne Jimmy Perez og Willow Reeves kommer til Unst. Før hun forsvant hadde Eleanor påstått å ha sett spøkelset til et barn fra øya som druknet på 1920-tallet. Eleanor ble så interessert i den gamle legenden at vennene hennes oppfattet det som usunt, og som et uttrykk for at hun slet med mentale problemer. Men Jimmy og Willow er overbevist om at Eleanors død innbefatter mer enn først antatt.

Finnes det en hemmelighet bak legenden, og kan hemmeligheten være av en slik art at noen - mange år senere - kunne tenkes å drepe for å beskytte den?

Ann Cleeves (f. 1954) er en etablert, svært populær og prisbelønt engelsk krimforfatter. Hun skriver flere serier, og både Shetlandsserien og bøkene om Vera Stanhope er filmatisert.

Til toppen

Andre utgaver

I løse luften
Bokmål Ebok 2016