I hvert øyeblikk er vi fortsatt i live (Heftet)

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Bodil Engen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 260
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: I varje ögonblick är vi fortfarande vid liv
Oversatt av: Engen, Bodil
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205499126
Omtale I hvert øyeblikk er vi fortsatt i live
Nominert til Nordisk råds litteraturpris 2016 Tom og Karin venter sitt første barn da Karin plutselig blir akutt syk. Barnet forløses med keisersnitt, og som i et mareritt løper Tom mellom intensivavdelingen og nyfødtposten. Da han drar hjem igjen, er det uten Karin. Han er alene med et spedbarn og en sjokkartet sorg.I hvert øyeblikk er vi fortsatt i live er en rå og vakker bok om et år som forandret alt. En fortelling om tap, foreldreskap og livet vi lever, øyeblikk for øyeblikk. «Enda en som skriver sitt liv. Og resultatet er en triumf.»
Steinar Sivertsen, Stavanger Aftenblad «Tom Malmquist har skrevet en roman som mørbanker leserens følelser. [...] Alt dirrer. Alt er ladet. Det er som å holde i en bok full av sprengstoff uten lunte.»
Brynjulf Jung Tjønn, VG «I hvert øyeblikk er vi fortsatt i live unngår å bli en klok bok om de store tingene, noe som gjør at den nettopp kan bli det.»
Arne Borge, Klassekampen «Tom Malmquist skriver hyperrealistisk og hjerteskjærende usentimentalt om når katastrofen inntreffer i hverdagen. I hvert øyeblikk er vi fortsatt i live er en av årets sterkeste romaner.»
Hilde Slåtto, Vårt Land

Til toppen

Andre utgaver

Bøker i serien