Huset ved nattens begynnelse (Heftet)

Serie: VB pocket 

Forfatter:

Gunnhild Magnussen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 506
Forlag: Vigmostad Bjørke
Språk: Bokmål
Originaltittel: The house at the edge of night
Oversatt av: Magnussen, Gunnhild
Serie: VB pocket
ISBN/EAN: 9788241914911
Omtale Huset ved nattens begynnelse
En familiesaga med hemmeligheter, mysterier og prøvelser.
På en liten øy utenfor Sicilias kyst har Amedeo Esposito, en foreldreløs gutt fra Firenze, funnet et sted hvor han kjenner at han endelig kan slå røtter.
Amedeo restaurerer en bygning som blant innbyggerne på øya har fått ord på seg for å være forbannet. Innen utbruddet av første verdenskrig åpner han og hans vakre kone Pina stolt serveringsstedet de kaller «Huset ved nattens begynnelse».
Slik starter sagaen om Esposito-familien.
Castellamare er den kaotiske, men begavede familiens hjem i generasjoner. Og øya, som byr på et rikt spekter av historier og legender, motstår gjennom et helt århundre både opprivende verdenshendelser og store, økonomiske forandringer. «Huset ved nattens begynnelse» er likevel et sted preget av dramatikk, ikke minst når det gjelder familieforhold og kjærlighet.
Catherine Banner (f.1989 i Cambridge i Storbritannia) begynte å skrive fortellinger da hun var tenåring. Hun studerte siden engelsk og jobbet som lærer. Hun har tidligere utgitt en trilogi for ungdom. Huset ved nattens begynnelse er hennes første roman for voksne. Boken er solgt for oversettelse i 22 land. Forfatteren bor i Turin i Italia med sin ektemann.

Til toppen

Andre utgaver

The house at the edge of night
Engelsk Heftet 2016
Huset ved nattens begynnelse
Bokmål Innbundet 2017
Huset ved nattens begynnelse
Bokmål Ebok 2017
Bøker i serien