Honningfellen (Heftet)

kriminalroman

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 350
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203377686
Omtale Honningfellen
Syv år gamle Patrik Øye blir borte på vei hjem fra skolen en av de siste dagene før sommerferien. Det er en stille og varm dag, og isbilen har kjørt sin faste runde. Den siste som så gutten var den overvektige eldre damen i det brune huset i enden av veien.
En uke senere blir latviske Elna Druzika kjørt ned og drept. Hun har jobbet overtid på cateringkjøkkenet på Alnabru. Sjåføren stikker av. Elna - som var kjæresten til isbilsjåfør Wiggo Nyman som kjørte i Høvik-distriktet der Patrik forsvant - har stygge blåmerker på kroppen, og de stammer ikke fra påkjørselen.

Politiførstebetjent Cato Isaksen blir satt på saken. Han står overfor flere utfordringer. Ikke bare må han finne ut hvordan de to sakene henger sammen, han får også en ny kollega. Marian Dahle er provoserende selvsikker og insisterende. Gjennom den interne kampen dem imellom trer den uhyggelige sammenhengen sakte frem. "Mesterlige skildringer ... Hennes nye kriminalroman er besettende lesning."
Berit Kobro, VG (terningkast seks)

"... vi har et suverent eksempel på en kriminalroman som ikke vil være noe annet eller mer enn en best mulig kriminalroman - og som lykkes fullt ut.
Hans H. Skei, Aftenposten

"... intelligent og elegant sammenskrudd underholdning."
Turid Larsen, Dagsavisen

"Med sin sjette roman om politietterforsker Cato Isaksen beviser Unni Lindell nok en gang at hun er en overlegen spenningsskaper. «Honningfellen» er en adrenalinpumpe av en underholdningskrim som man ikke legger fra seg uten en veldig god grunn ... Plottet er usedvanlig lekkert skrudd sammen, her er det lag på lag med underlige hendelser, personer med hemmeligheter og overraskende sammenhenger."
Knut Hanssen, Dagbladet

" 'Honningfellen' er Unni Lindells sjette bok om Cato Isaksen, og etter denne lesers mening den
beste av dem."
Stina Håkensbakken Roland, Oppland Arbeiderblad (terningkast seks)

Til toppen

Andre utgaver

Honningfellen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Honningfellen
Bokmål Ebok 2013
Honningfellen
Bokmål Ebok 2023

Flere bøker av Unni Lindell: