Her kan alt skje (Heftet)

noveller i utvalg

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 623
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål / Nynorsk
ISBN/EAN: 9788205457935
Omtale Her kan alt skje
Ny novellesamling med bidrag fra Vitner (1979) til Brønnene (2006). Forord av Sigurd Tenningen. Med språklig virtuositet, skarp iakttakelsesevne og fantastiske fortellinger har Hans Herbjørnsrud fanget lesere siden debuten i 1979. I Her kan alt skje, noveller i utvalg kan man oppholde seg lenge i Herbjørnsruds univers. Man kan bevege seg på kryss og tvers, fram og tilbake, for novellene både belyser og beriker hverandre. Sigurd Tenningen har skrevet et forord til denne utgaven. «Hemingways noveller har fått et stort markedsløft av Ari Behn og flere, og det er vel og bra. Men hvorfor ikke like gjerne gjøre seg kjent med Norges store nålevende novellekunstner, Hans Herbjørnsrud. Til bare 199 kroner for alt han har utgitt, ville Samlede noveller fortjent en syver om vi hadde hatt vinanmeldernes pris/kvalitetsterning.»
Ane Farsethås, DN   «Hans Herbjørnsrud: Nordens James Joyce.»
Rheinischer Merkur   «Efter mötet med Herbjørnsruds noveller känns det som om man har läst minst en halv hyllmeter. Så stinna av mening är hans noveller.»
 Jonas Thente, Dagens Nyheter   «Det er ingen hemmelighet at Hans Herbjørnsrud skriver uforlignelige novellesamlinger - Brønnene er intet unntak.»
Kaja Schjerven Mollerin, Vinduet      

Til toppen

Andre utgaver

Her kan alt skje
Bokmål Ebok 2013