Fedrenes løgner (Heftet)

tre menn, tre skjebner, tre hemmeligheter

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 473
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203351327
Omtale Fedrenes løgner
En ferskvannsdunk med en dagbok driver mot land på Barbados. Dagboken kaster ikke bare nytt lys over forsvinningen til klimaforskeren Carl Christian Scott i Vestisen tjue år tidligere, men blir også et vendepunkt for hans sønn, den unge journalisten Victor Scott.
Victor blir bedt om å skrive en bok om sine tre berømte forfedre: Faren som forsvant sporløst i Vestisen, farfaren som var forfatter, nobelprisvinner og krigshelt, oldefaren som bodde tjue år på en øde øy. For å samle informasjon legger Victor ut på en verdensomspennende reise som skal endre livet hans.


"Fedrenes løgner" er en roman om tre menn og deres unge etterkommer som avdekker deres rystende livsløgner. Med denne medrivende slektskrøniken tar Egeland et nytt og spennende steg i sitt forfatterskap.

" ...medrivende lesning, god underholdning og - som sagt - spenning og oppklaring på et dypere nivå enn i forfatterens tidligere romaner."
Hans H. Skei, Aftenposten

"Gudbevaremegvel så godt og skarpt fortalt. Ispedd humor, sleivkjeft, filosofi og livsanskuelse. Fra en forfatter konstant opptatt av leserens fornøyelse og engasjement."
Arnstein Olaisen, Haugesunds Avis (terningkast 6)

Til toppen

Andre utgaver

Fedrenes løgner
Bokmål Ebok 2011
Fedrenes løgner
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021