Evas øye (Heftet)

Serie: Konrad Sejer 1

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 304
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Konrad Sejer
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202324230
Kategori: Nordisk krim og Psykologisk krim
Omtale Evas øye

Fantastiske Fossum

Dirrende spenning. Menneskets dystre hemmeligheter og mørke drifter. Karin Fossums krim har fengslet en hel verden med etterforsker Konrad Sejers nidtidige undersøkelser og avhør. Hans private ensomhet og evne til å oppfatte de psykologiske årsakene gir krimserien en egenart som preger deg fra første bok!

I Karin Fossums kjente krimromaner har Konrad Sejer i hovedrollen. Ikke bare har hun med hele ti krimromaner fengslet lesere fra hele verden - bøkene er også filmatisert med populære Bjørn Sundquist i rollen som Sejer. Serien kjennetegnes av en svart psykologisk spenning som driver handlingen fram, der etterforskningen og de menneskelige relasjonene har like høyt spenningsnivå som selve den kriminelle handlingen. Ingen forlater en Fossum krim upåvirket! 

Fossums bøker er utgitt i hele 30 land, og hun vunnet nær sagt det som fins av priser. Hun kan skilte med Rivertonprisen, Glassnøkkelen, Bokhandlerprisen, Brageprisen og The Golden Dagger - den internasjonale selebre prisen for kriminallitteratur for å nevne noen av utmerkelsene.

Til toppen

Andre utgaver

Evas øye
Bokmål Ebok 2010
Evas øye
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010
Evas øye
Bokmål Heftet 2018

Flere bøker av Karin Fossum:

Bøker i serien