En perfekt dag (Heftet)

roman

Serie: Bergensduologien 1

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 238
Forlag: Teft forlag
Språk: Bokmål
Serie: Bergensduologien
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788269240634
Omtale En perfekt dag
Tenk deg at du er helt fri og får følgende utfordring: Å skissere hvordan din perfekte dag ser ut, fra du våkner til du sovner. Hvem våkner du med? Hvor? Du er helt fri nå - og du dikter din egen perfekte dag.

Handlingen i En perfekt dag går over én dag. Det kan godt bli den dagen da hovedpersonen Ask ikke lenger bare dikter sitt eget liv, men handler også. «Gud er død - knus staten!» Ordene står der ennå på Johanneskirka i Bergen. Skrevet av Marie og Ask for sikkert 20 år siden - som politisk engasjerte studenter. I dag er Ask fotograf, mens Marie forsker på nordmenns forestillinger om den perfekte dagen. Når de to møtes igjen, dras de inn i en usikker utforskning av det perfekte, av lykke og mening, frihet og valg, kunst og kjærlighet.
En perfekt dag er en original og annerledes kjærlighetsroman.

Romanen er frittstående. Samtidig kan den leses som bind 1 av «Bergensduologien», hvor bind 2 er: Noen har endelig funnet meg.

Romanen ble opprinnelig utgitt i 2009 (Aschehoug forlag), til svært gode kritikker. Dette er en revidert nyutgivelse (Teft forlag, 2021)

Til toppen

Andre utgaver

En perfekt dag
Bokmål Ebok 2011

Flere bøker av Runo Isaksen:

Bøker i serien