Disse øyeblikk (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 372
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205463516
Omtale Disse øyeblikk
Sterk selvbiografisk beretning fra Herbjørg Wassmo. Disse øyeblikk er en roman om en forfatters liv fra hun er helt ung til hun står frem som etablert kunstner. Herbjørg Wassmo skriver om vaklende selvtillit og kamp for å bli til noe, om drømmer og standhaftig vilje til å skape. Det er også historien om nær norsk fortid, utdannelse og familieliv i en brytningstid. Det handler om lengsel etter en kjærlighet hun ikke tror på, og om svik. Og om å være inntrykksvar og innestengt i sin egen steilhet.I Disse øyeblikk møter leseren et raust og utfordrende nordnorsk landskap, og en forteller som både er spandabel, øm og til tider selvironisk, selv når det røyner på. Her tegnes bildet av en kvinne som gjør det hun ikke tør, som bryter absolutte tabuer og finner sine helt egne veier. «Velskrevet, veldreid, hensynsløst ærlig.»
Guri Hjeltnes, VG «Wassmo foreleser ikke. Livet blir ikke vurdert og forklart. Det blir fortalt. Det er Wassmos diktergave.»
Atle Christiansen, Aftenposten «... en modig og lidenskapelig fortelling - om et forfatterliv, et kvinneliv, et menneskeliv.»
Maya Trovik Djuve, Dagbladet 

Til toppen

Andre utgaver

Disse øyeblikk
Bokmål Innbundet 2013
Disse øyeblikk
Bokmål Ebok 2013
Disse øyeblikk
Bokmål Nedlastbar lydbok 2013

Flere bøker av Herbjørg Wassmo: