Det er du som er Bobby Fischer av Christer Mjåset (Lydbok-CD)

Det er du som er Bobby Fischer (Lydbok-CD)

roman

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2015
Innleser: Røger, Øystein
Spilletid: 4:27
Forlag: Lydbokforl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788242171375
Omtale Det er du som er Bobby Fischer
Det er første gang på 25 år at han er tilbake på Lillehammer, til barndomsvennens begravelse. Allerede før han har satt foten på perrongen, angrer han på at han sa ja til å komme.

En 40 år gammel mann er tvunget til å se tilbake på noe som har plaget ham hele livet. En ung jente forsvant, og noe annet gikk forferdelig galt. Hva har han og kameratene egentlig vært med på?

Barndomsvennen Kristoffer skal begraves på Lillehammer, og de fire kameratene fra ungdomstida gjenforenes for første gang. Sammen og hver for seg er de nødt til å møte det smertelige som skjedde en sommer for lenge siden. Venninnen Agnes ble borte, og noe annet gikk forferdelig galt. Og hvorfor bærer fortelleren, Håkon, på en følelse av skyld? På mesterlig vis maner fortellingen frem en psykologisk uhygge i et alminnelig oppvekstmiljø i en norsk småby. Med suggererende vekslinger mellom begravelsen i dag og hendelsene i ungdomstida blir lydboklytteren gradvis kjent med den brutale sannheten.

Christer Mjåset er en mester i å mane frem et intenst ubehag og en lurende uhygge under et tilsynelatende alminnelig miljø.

Til toppen

Andre utgaver

Det er du som er Bobby Fischer
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015
Det er du som er Bobby Fischer
Bokmål Ebok 2015
Det er du som er Bobby Fischer
Bokmål Heftet 2016