Dere finner meg aldri (Innbundet)

Forfatter:

Inge Ulrik Gundersen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 412
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: You will never find me
Oversatt av: Gundersen, Inge Ulrik
ISBN/EAN: 9788205421332
Omtale Dere finner meg aldri
Charles Boxers datter er sporløst forsvunnet. På rommet hennes ligger det kun en beskjed til foreldrene: Dere finner meg aldri. I det øyeblikket forstår Boxer at han har gjort noen alvorlige feilprioriteringer i livet sitt.

Charles Boxers datter Amy er 17 år. Hun er opprørsk og krangler til stadighet med de skilte foreldrene sine. Spesielt med moren Mercy, som hun bor hos. Hun bestemmer seg for å legge det gamle livet sitt bak seg og søke spenning.
Med en mor som er politietterforsker og en far som er kidnappingsekspert, har Amy lært seg mer enn nok om politiarbeid til å planlegge den perfekte forsvinning. På rommet sitt legger hun kun en beskjed til foreldrene: Dere finner meg aldri.
Mens Boxers ekskone Mercy etterforsker en alvorlig sak i London, følger Boxer sporene til Amy til Madrid. Boxer vet hvor lett livet kan gå under når man lever under radaren. Han konfronteres med de mørkeste sidene i menneskets natur og erfarer bittert hvordan hans eget barn må stå til rette for hans gamle synder.
Dere finner meg aldri er Robert Wilsons andre bok om Charles Boxer.

Til toppen

Bekmørk krim fra en mester i faget
Sindre Hovdenakk, VG

Andre utgaver

Dere finner meg aldri
Bokmål Ebok 2015

Flere bøker av Robert Wilson:

Anmeldelser Dere finner meg aldri

«Robert Wilson er en mester i å la spenningen bygge seg gradvis opp, intensiteten øker så å si fra side til side. I takt med overraskelsene.»
Sindre Hovdenakk, VG

Dere finner meg aldri byr på et kraftig adrenalinkick, og et stort galleri av minneverdige karakterer.”
Irish Independent

 ”Her er det en klar vinner.”
Sunday Times

 ”Denne historien er skrevet med Wilsons karakteristiske klare språk og stil, og er like mye en spennende bladvender som en ettertanke over tap og hva vi er villige til å gjøre for dem vi elsker.”
Catholic Herald

 ”En fengslende krim.”
The Sun

 En krimfortelling av svært høy kvalitet, slik leserne forventer av Wilson, fortalt gjennom karakterer som utvikler seg og reagerer realistisk på hendelsene. "
Morning Star

 ”En forrykende bladvender … Har du ikke lest Robert Wilson før, er Charles Boxer-serien et godt sted å begynne, og jeg kan garantere at du etterpå umiddelbart vil kaste deg over hans tidligere bøker."
Bite The Book

 ”Å kalle dette en vanlig krim, vil være å tone ned Wilsons maktdemonstrasjon av en fortelling ... og kun en mester i faget kan prestere historiefortelling på dette nivået. Dette er en overveldende og tankevekkende roman av høyeste kvalitet.”
Crimesquad

Til toppen