Den gjenfødte morderen (Innbundet)

Serie: Niels Bentzon 3

Forfatter:

Elisabeth Bjørnson (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 442
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Den genfødte morder
Oversatt av: Bjørnson, Elisabeth
Serie: Niels Bentzon
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788205488588
Kategori: Tradisjonell krim og Nordisk krim
Omtale Den gjenfødte morderen

Niels Bentzon, gisselforhandler ved Københavns politi, legges inn som pasient på Sikringen. Det er landets sikreste psykiatriske anstalt, her sitter de aller farligste pasientene innesperret; massemordere, voldtektsforbrytere og schizofrene voldsmenn.

For å oppklare et uhyggelig giftmord på en overlege, skal Niels Bentzon utgi seg for å være pasient, en galning blant de aller galeste. Ingen på innsiden vet hvem han egentlig er, verken innsatte eller ansatte.

På utsiden blir Niels Bentzons kone, Hannah Lund, også trukket inn i saken. Det viser seg at det fra mordet på overlegen kan trekke giftige tråder til London under krigen og helt tilbake til Sokrates’ dødscelle i år 399 f.Kr.

Til toppen

Det er lenge siden sist jeg ble så deilig utslitt av en thriller.
Elin Bjørhei, VG

Andre utgaver

Den gjenfødte morderen
Bokmål Ebok 2016
Den gjenfødte morderen
Bokmål Heftet 2017
Den gjenfødte morderen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av A.J. Kazinski:

Anmeldelser Den gjenfødte morderen

"Fra første setning kastes vi rett inn i en heseblesende handling som beveger seg gjennom tid og rom, og dimensjoner. Det er lenge siden sist jeg ble så deilig utslitt av en thriller.

A.J. Kazinski skriver godt og legger inn refleksjoner over livets store spørsmål uten at det går på bekostning av bokens spenning. Plottet er også svært solid og rommer blant annet to kjærlighetshistorier som stiller spørsmålet om hvorvidt det er mulig å finne tilbake til den man elsker uavhengig av omstendighetene."

Elin Brend Bjørhei, VG

Til toppen

Bøker i serien