Broren (Heftet)

thriller

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 381
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205478602
Omtale Broren
En intenst spennende historie om to brødre, om svik og mot, og om søskenkjærlighet som drives til den ytterste grense. Og deretter enda lenger.

Fem år gamle Daniel er rammet av aggressiv leukemi. Cellegiftbehandlingen virker ikke, og han har maksimum fire uker igjen å leve. Bare én ting kan redde ham: beinmargstransplantasjon fra faren Alex, en norsk etterretningsagent som er forsvunnet under uklare omstendigheter i Afghanistan.
Alex' bror Jonas er tidligere skarpskytter, og var også vervet i Afghanistan. Under en militær aksjon skyter han en trettenårig gutt, og blir ikke den samme igjen. Nå drar Jonas tilbake til landet han trodde han hadde forlatt for alltid. Han må finne broren og redde Daniel. Sammen med sin afghanske veiviser Omaid begir han seg inn i fjellene, blant leiemordere og rivaliserende talibangrupperinger, og en lokalbefolkning som rives mellom sin tradisjonelle gjestfrihet og ønsket om hevn mot utenlandske okkupanter.
.Broren er en intenst spennende historie om to brødre, om svik og mot, og om søskenkjærlighet som drives til den ytterste grense. Og deretter enda lenger.
Olav W. Rokseth debuterte i 2011 med thrilleren Et spørsmål om beskyttelse,.som fikk svært god mottakelse.

Til toppen

Andre utgaver

Broren
Bokmål Ebok 2014
Broren
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014
Bøker i serien