Brennende spor (Heftet)

Forfatter:

Eve-Marie Lund (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 597
Forlag: Tiden
Språk: Bokmål
Originaltittel: Spoor
Oversatt av: Lund, Eve-Marie
ISBN/EAN: 9788210054044
Omtale Brennende spor
Brennende spor er Deon Meyers mest forrykende thriller til nå. Ikke uten grunn er han kåret til en av de beste thrillerforfatterne i verden.

Emma le Roux ser på ham med bedende øyne og saken er god, kan lover brytes. Likevel ender han opp på en støvete landevei med en Smith &
Wesson mot hodet. Overfallsmennene sparker ham, slår ham og stjeler pistolen. Han vil ha den tilbake. Han vil ha hevn..Samtidig forbereder islamske nettverk en terroraksjon under fotball-VM i Sør-Afrika. Aksjonen innebærer våpen- og diamantsmugling for å finansiere det hele. Det vil koste liv å stoppe den. Mange liv. Etterforsker Janina Mentz i President Intelligence Agency har en stor utfordring foran seg. Men vil etterforskningen overleve de interne maktforholdene i organisasjonen? Er det mer enn bare våpen som smugles? Og hvilken rolle spiller Lemmer og hans overfallsmenn?.Deon Meyer har skrevet nok en spenningsroman i internasjonal klasse. Ikke uten grunn er han kåret til en av de beste thrillerforfatterne i verden.

Til toppen

Flere bøker av Deon Meyer: