Borte (Innbundet)

Serie: Flea Marley 3

Forfatter:

Torleif Sjøgren-Erichsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 435
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Gone
Oversatt av: Sjøgren-Erichsen, Torleif
Serie: Flea Marley
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788205408241
Omtale Borte
Dette er den femte boken om Jack Caffery, men tredje bok i serien om politidykker Flea Marley og etterforsker Jack Caffery. Serien som Mo Hayder kaller Walking Man.

En bil er blitt stjålet. Men det er ikke noe vanlig biltyveri. Bilen ble tatt med makt fra eieren. Og i baksetet satt en passasjer. En jente på elleve år. Hun er fortsatt savnet.
Gjerningsmannen tar snart kontakt med politiet: Det er begynt, sier han, og det kommer ikke til å ta slutt. Jack Caffery vet at mannen vil gjøre dette igjen. Snart vil han velge en annen bil med et annet barn i baksetet.
Jack Caffery er en dreven politimann. Den beste i bransjen, etter manges mening. Og denne gangen vet han at noe er forferdelig galt. For mannen som har tatt barnet, synes å ligge foran politiet ? hele tiden.
Mo Hayder har skrevet åtte kritikerroste kriminalromaner og er oversatt til over tjue språk. Dette er den femte boken om Jack Caffery, men tredje bok i serien om politidykker Flea Marley og etterforsker Jack Caffery. Serien som Mo Hayder kaller Walking Man.

Til toppen

Andre utgaver

Borte
Bokmål Nedlastbar lydbok 2012
Bøker i serien