Boka om Baltimorefamilien av Joël Dicker (Nedlastbar lydbok)

Boka om Baltimorefamilien (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Agnete Øye (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2016
Innleser: Johannessen, Bendik Østbye
Spilletid: 13:54
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Lydbokforl.
Språk: Bokmål
Originaltittel: Le livre des Baltimore
Oversatt av: Øye, Agnete
ISBN/EAN: 9788242163042
Omtale Boka om Baltimorefamilien
Helt siden den skjebnesvangre dagen i 2004 har Marcus vært hjemsøkt av spørsmålet: Hva var det egentlig som skjedde med Baltimore-familien?

Februar 2012: Åtte år etter de dramatiske begivenhetene i Aurora, drar Marcus Goldman fra vinterkalde New York til tropevarme Florida for å skrive sin neste roman. Denne gangen har han bestemt seg for å fortelle sin egen families historie.

Da Marcus vokste opp, var det to Goldman-familier: Marcus' middelklassefamilie i New Jersey, og den vellykkede, rike og glamorøse Baltimore-familien, som Marcus var dypt fascinert av. Han besøkte dem så ofte han kunne, for å være sammen med fetteren Hillel og Woody, den jevnaldrende gutten onkelen og tanten hadde reddet fra et liv på gata og tatt til seg. Sammen var de 'Goldman-trioen', like nære som brødre. Og så var det nabojenta Alexandra, som drømte om en framtid som popstjerne, og virket uendelig fengslende på alle i trioen. De fire holdt kontakten i alle år, inntil fasadene etter hvert begynte å krakelere, og alt en dag gikk skrekkelig galt.

I sin nye roman går Joël Dicker i dybden på noen av personene vi ble kjent med i «Sannheten om Harry Quebert-saken», og gir oss et nært og underholdende portrett av en amerikansk familie med alle dens hemmeligheter, konflikter og feiltrinn.

Til toppen

Andre utgaver

The Baltimore boys
Engelsk Heftet 2017
The Baltimore boys
Engelsk Heftet 2018
Boka om Baltimorefamilien
Bokmål Ebok 2016
Boka om Baltimorefamilien
Bokmål Heftet 2017

Flere bøker av Joël Dicker: