Året uten snø (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 237
Forlag: Bonnier norsk forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788234710131
Omtale Året uten snø
Året uten snø er en sterk roman om virkningene av et overgrep, om hva kjærligheten trenger for å overleve når kriser inntreffer.

Miriam bor i København og har alt på stell. Hun har jobb, mann, et lite barn og leilighet. Likevel kan hun ta seg i å lengte etter et annet liv. En kveld på byen, den første etter fødselen, blir Miriam altfor full. Hun forlater festen og setter seg i en ventende bil. Først etter at hun har satt seg inn, forstår hun at det ikke er en taxi. Mannen som sier at han skal kjøre henne hjem, tar henne i en helt annen retning. På det kalde kjellergulvet i en ukjent blokk opplever hun sitt livs mareritt, og når hun kommer hjem, er alt forandret.

I tiden etterpå plages hun av skyldfølelse. Kan det være noe med henne som gjorde at dette skjedde? Forholdet til samboeren Alex knaker i sammenføyningene. Vil det å anmelde saken gjøre ting bedre eller verre? Jo dypere hun graver, dess større blir kløften mellom henne og verden.

Eva Aagaard er utdannet journalist og har skrevet for forskjellige aviser og magasiner siden 2009. Hun har gått på forfatterstudier på Biskops Arnö og Skrivekunstakademiet i Bergen. Hun debuterte med den kritikerroste romanen Døtre i 2019.

Til toppen

Andre utgaver

Året uten snø
Bokmål Ebok 2022
Året uten snø
Bokmål Nedlastbar lydbok 2022

Flere bøker av Eva Aagaard: