Antikvitetshandleren i Charleston (Heftet)

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Monica Carlsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 402
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Looking for me
Oversatt av: Carlsen, Monica
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205463431
Omtale Antikvitetshandleren i Charleston
En briljant roman som knytter sammen familie, håp og tap - og kjærligheten til livet. Teddi Overman er omgitt av forunderlige venner og gamle gjenstander i den lille antikvitetsbutikken hennes i Charleston. Her lever Teddi ut lidenskapen sin; hun puster liv i andre menneskers etterlatenskaper og forvandler slitte møbler til de mest utsøkte antikviteter. Samtidig kan ingenting lindre den nagende usikkerheten hun har kjent på i årevis etter at lillebroren Josh plutselig forsvant. Når ting tyder på at Josh fortsatt kan være i live, blir Teddi trukket tilbake mot et hjem og en tid hun har flyktet fra. Reisen tilbake til barndommens Kentucky blir en reise som vil kunne forsone og gjenforene, men også - kanskje mest av alt - hjelpe henne med å finne seg selv. Antikvitetshandleren i Charleston  er en roman om kjærligheten til livet -  til tingene rundt oss, til rustrøde fuglefjær og vakre månespinnere. Men mest av alt er det en bok om å finne seg selv, og om å bestemme seg for hva man skal gi slipp på, og hva som skal få bli. «Nydelig om lidenskaper.»
Ingvild Kjøde, KK «Den beste boka jeg har lest i år.»
Bokhandler Linn Steier, Norli Hvaltorvet «Anbefales!! Varmt! Og hjertelig!»
Berit på bloggen Bøker & bokhyller «Teddi og de andre fra Antikvitetshandleren i Charleston har vært med meg i mange dager etter at jeg leste siste side.»
Karin på bloggen Hysj! Lesing pågår  «Jeg klarte nesten ikke å legge fra meg boken, slukte den på to dager. Dette er en sånn bok jeg ikke vil skal ende, og som jeg gjerne leser en gang til.»
Solveig på Goodreads.com

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av Beth Hoffman:

Bøker i serien