Angrep fra alle kanter (Innbundet)

roman

Serie: Teksas 2

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 440
Forlag: Oktober
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788249513116
Kategori: Romaner
Omtale Angrep fra alle kanter
Dette er den andre romanen om Hillevågsgjengen.

Til toppen

Andre utgaver

Angrep fra alle kanter
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014
Angrep fra alle kanter
Bokmål Ebok 2014
Angrep fra alle kanter
Bokmål Heftet 2015

Flere bøker av Tore Renberg:

Anmeldelser av Angrep fra alle kanter

«Renberg fortsetter sin forrykende ferd gjennom olje-Stavangers nattsvarte kriminelle miljø ... Renberg har et imponerende spissformulert språklig spekter ... Liksom forgjengeren er også Angrep fra alle kanter en pageturner»
Cathrine Krøger, Dagbladet

 

«Renberg fortsetter sin forrykende ferd gjennom olje-Stavangers nattsvarte kriminelle miljø ... Renberg har et imponerende spissformulert språklig spekter ... Liksom forgjengeren er også Angrep fra alle kanter en pageturner»
Cathrine Krøger, Dagbladet

«Han peprer fremdeles sine lesere med haglskurer av blytunge problemstillinger og glødende metaforer, og sitter støtt i salen der andre forfattere ville ha blitt kastet av sine sosialrealistiske kjepphester alt i første kapittel … Språket er et herlig villniss av lokale slanguttrykk, anglifiseringer, 'krøsja' sanger og filmreplikker. Mange visuelle og burleske scener er en uinnpakket gave til enhver regissør … Djises Renberg – jeg tar gjerne en porsjon til.»
May Grethe Lerum, VG

«Ypperlig om Stavangers skyggeside ... Det sprudler fortsatt av forfatterens fortellerglede, og det syder ennå av hovedpersonenes drifter, begjær og drømmer. Med varme og humor, men ikke uten nerve eller snert, skildres fargerike skikkelser i et sosialt miljø med en særegen moralkodeks … en usedvanlig godt komponert kollektivroman … Tore Renbergs mange lesere har gode timer i vente i lesekroken»
Ole Kallelid, Stavanger Aftenblad

«fengande, morosam, rørande, usannsynleg, rotete, velkomponert og underhaldande. Renberg sender på mange frekvensar ... Angrep fra alle kanter er ei forrykande historie om eit usannsynleg fargerikt persongalleri som gjer sitt beste for å overraske lesaren på ny og på ny. Dette var moro»
Marta Norheim, NRK P2

«Vellykket oppfølger fra Renberg. Andre bind om den skakke Hillevåg-gjengen byr på en mengde fine karakterer i fri flyt ... De to første bindene i «Teksas»-serien har mange fellestrekk, men å finne en såpass sammensatt karakter som Ben, er noe nytt. Renberg har etter hva jeg forstår planer om å skrive flere bind, og det er bare å glede seg til fortsettelsen.»
Gro Jørstad Nilsen, Bergens Tidende

«Tore Renbergs ballade om Olje-Norge sett fra skråplanet har stadig driv og glød. Evnen til å komme videre er rett og slett god i den såkalte Teksas-serien så langt. Med drivende tempo og språklig pågangsmot har Renberg spilt seg opp flere divisjoner, som en litteraturens John Arne Riise. Forløperen Vi ses i morgen ble nylig lansert i Storbritannia. Angrep fra alle kanter er også en roman som strekker seg i alle retninger, men først og fremst raser forover … det er fortsatt god underholdning og humrefaktor i Renbergs roman.»
Susanne Hedemann Hiorth, Dagens Næringsliv

Til toppen

Bøker i serien